Raiola voedt Pogba-geruchten: ''Dromen is gratis"

17 november 2021, 18:52

Mino Raiola heeft zich op cryptische wijze uitgelaten over de toekomst van Paul Pogba, die komende zomer uit zijn contract loopt bij Manchester United. Het lijkt er niet op dat de Franse middenvelder zijn contract gaat verlengen bij de Premier League-club, waardoor geïnteresseerde partijen hem over een paar maanden transfervrij kunnen overnemen.

"Dromen is gratis, degenen die niet dromen zijn dood. Ik verbied niemand om te dromen, ik droom elke dag, dus laten we vooral dromen, dat is goed voor je. Dan zien we wel of ze realiteit worden", aldus de zaakwaarnemer over de toekomst van Pogba. De Fransman maakte vijf jaar geleden de overstap van Juventus naar Manchester United voor meer dan honderd miljoen euro. Imponeren zoals in Turijn lukte hem maar zelden. Raiola liet dan ook meerdere keren weten dat de speler 'ongelukkig' was in Engeland.

"December is de maand van de dromen, met Kerst en de feestdagen. Het is nog te vroeg, laten we zien wat er gebeurt", vervolgt Raiola, geciteerd door Italiaanse media. "Ik weet niet waarom, maar in Engeland worden zelfs de doden wakker als ik over Pogba praat. Dus het is beter om er niet over te praten. Als ik nu alles ga vertellen, hebben sommige mensen niets meer om over te praten."

De Franse middenvelder kwam dit seizoen in dertien duels in actie, waarin hij slechts één keer wist te scoren. Nu staat hij nog minstens twee maanden aan de kant met een bijbeenblessure, maar ook daarvoor was hij niet zeker van een basisplaats. Pogba wordt al sinds zijn vertrek bij Juventus gelinkt aan een terugkeer bij de Italiaanse topclub, terwijl ook Real Madrid al veelvuldig genoemd is als mogelijke nieuwe bestemming.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen