"Onana hoort bij de tien beste keepers van Europa"

17 november 2021, 15:41

Andre Onana keepte dinsdagavond zijn eerste wedstrijd in tien maanden tijd. De doelman van Ajax was bijna een jaar lang geschorst vanwege het gebruik van een verboden middel, maar maakte zijn rentree onder de lat van Kameroen. Met het Afrikaanse land plaatste de keeper zich voor de play-offs van de Afrika Cup.

Hans Kraaij Junior is blij dat de doelman eindelijk weer minuten maakt. Afgelopen maand mocht hij de trainingen alweer hervatten. "Onana is een geweldige keeper", aldus de analyticus aan tafel bij ESPN. "Eigenlijk hoort hij al twee jaar bij de tien beste keepers van Europa. Het blijft eeuwig zonde dat er geen akkoord is gekomen over een nieuw contract, want Onana is echt een man die tien punten per seizoen voor je pakt."

Onana weigert zijn aflopende contract bij Ajax te verlengen, waardoor Ajax hem het liefst niet meer in de basis zet. "Als Remko Pasveer het goed blijft doen, blijft hij de nummer één. Maar de strijd tussen die twee ligt volledig open. Als Ajax-supporter hoop je natuurlijk dat het niet klopt dat Onana al een contract bij Inter heeft getekend, want hij is ongelofelijk goed."

Maarten Stekelenburg begon het seizoen als eerste keuze onder de lat, maar raakte onlangs geblesseerd. Sindsdien ontpopt Remko Pasveer zich tot een zeer waardige vervanger. In de Eredivisie en de Champions League hield de ervaren sluitpost de Amsterdammers geregeld op de been.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen