'Einde Solskjaer nabij: Ten Hag optie in Manchester'

17 november 2021, 15:15   Bijgewerkt: 17 november 2021, 15:20

De dagen van Ole Gunnar Solskjaer lijken geteld in de Premier League. De Noorse coach wordt al maanden in verband gebracht met een ontslag bij Manchester United, waar hij nog altijd zeer wisselvallig presteert. Bij zijn werkgever wordt nu alvast nagedacht over een tijdperk na Solskjaer.

Volgens Manchester United Evening News zingt de naam van Ajax-succescoach Erik ten Hag inmiddels rond in Manchester. De club lijkt van plan om het seizoen af te maken met Solskjaer en daarna een nieuwe weg in te slaan. Voor dat project is Ten Hag dus een optie. Niet alleen de Nederlander is in beeld: ook Brendan Rodgers maakt kans op een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

De komst van Rodgers, die momenteel bij Leicester City werkt, lijkt de voorkeur te hebben van het bestuur. The Times meldde eerder al dat ook Zinédine Zidane op de verlanglijst staat. De Fransman is na twee succesvolle periodes aan het roer bij Real Madrid nu werkloos en zou volgens diverse geruchten openstaan voor een nieuw avontuur.

Ten Hag werd onlangs al in verband gebracht met een overstap naar het ambitieuze Newcastle United, maar de coach zei naar verluidt nee. Daarom koos Newcastle voor Eddie Howe. Ten Hag staat sinds 2018 aan het roer bij Ajax en gidste zijn ploeg al naar talloze successen. Zo wonnen de Amsterdammers afgelopen seizoen nog de dubbel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen