Voormalig wonderkind Ould-Chikh duikt op in KKD

17 november 2021, 14:10

Bilal Ould-Chikh gaat zijn conditie op peil houden in de Keuken Kampioen Divisie. De 24-jarige aanvaller is momenteel clubloos, maar gaat meetrainen bij koploper FC Volendam. Bij die club staat zijn jongere broertje Walid onder contract. Het is niet duidelijk of beide clubs een samenwerking zien zitten.

"Ik ben blij met de kans die FC Volendam mij biedt om fit te worden", laat de 24-jarige aanvaller weten op de clubkanalen van FC Volendam. "Dat is in eerste instantie de insteek." De koploper van de Eerste Divisie biedt Ould-Chikh naar eigen zeggen een mogelijkheid om aan zijn fysieke gesteldheid te werken. De aanvaller zit sinds enkele maanden namelijk zonder club.

Het voormalig toptalent stond tot afgelopen zomer onder contract bij ADO Den Haag. Bij die club kwam hij nog tot een handjevol optredens, maar werd zijn contract niet verlengd. De club degradeerde naar de Keuken Kampioen Divisie en besloot een grondige schoonmaak door te voeren. Daardoor zat hij ruim drie maanden zonder werkgever.

Ould-Chikh debuteerde al op zestienjarige leeftijd in de hoofdmacht van FC Twente en stond te boek als een van de grootste talenten uit de jeugdopleiding. Op zijn achttiende verkaste hij voor ruim een miljoen euro naar het Portugese Benfica, maar daar bleef een doorbraak uit. Via FC Utrecht en het Turkse Denizlispor belandde hij in 2019 bij ADO.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen