'Van Bronckhorst krijgt voorkeur boven Lampard bij Rangers FC'

16 november 2021, 21:05

Rangers FC staat op het punt om in zee te gaan met Giovanni van Bronckhorst. De clubloze trainer en Frank Lampard waren de kandidaten om de vacature bij de Schotse landskampioen in te vullen. De Nederlander, die in het verleden ook voetbalde bij de club, lijkt de voorkeur te krijgen boven de Engelsman, die vorig seizoen werd ontslagen bij zijn oude liefde Chelsea FC.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad dinsdagavond. Een akkoord is er nog niet tussen de oefenmeester en de club, maar wordt wel snel verwacht. Van Bronckhorst en een delegatie van Rangers zaten deze week in Londen al om tafel om te praten over de trainerspositie. Het management van de trainer liet aan Sky Sports al weten dat de gesprekken positief waren verlopen.

Lees ook: Rangers-iconen dolblij met komst Gio: "Beter dan Gerrard"

Na het vertrek van Steven Gerrard naar Aston Villa waren meerdere kandidaten in beeld bij Rangers, maar Van Bronckhorst werd al snel gebombardeerd tot topkandidaat. De oud-trainer van Feyenoord krijgt een moeilijke taak bij zijn oude club. Zijn voorganger bezorgde de club namelijk het eerste landskampioenschap op het hoogste niveau in negen jaar. Daardoor zijn de verwachtingen weer hoog gespannen bij de hondstrouwe achterban.

Wie Van Bronckhorst meeneemt naar Rangers is nog onduidelijk. Gerrard heeft zijn volledige staf meegenomen naar Aston Villa, waardoor de Nederlanders zijn hele team zelf in kan richten. Zijn vaste rechterhand Jean-Paul van Gastel ligt nog vast in China, waar de oefenmeester zelf ook een tijdje aan het werk was. Hij stapte echter op bij Guangzhou R&F omdat hij zijn familie miste, die in Nederland waren achtergebleven door het coronavirus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen