Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Daarom moet Balotelli zeker in aanmerking komen voor Italië"

"Daarom moet Balotelli zeker in aanmerking komen voor Italië"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

16 november 2021 – Enock Balotelli denkt dat zijn broer de grote verlossing kan zijn voor Italië, dat momenteel erg moeilijk tot scoren komt. De Italianen werden afgelopen zomer Europees kampioen, maar wisten zich nu niet rechtstreeks te plaatsen voor het wereldkampioenschap in Qatar.

"Wij zijn geen Frankrijk dat mensen als Benzema, Mbappè, Giroud kan betalen. Met het grootste respect in Italië hebben we dit aanvallende pakket niet. Daarom moet iemand als Balotelli zeker in aanmerking komen voor Italië", vertelt Balotelli bij Notizie. "Immobile hoort er sowieso bij. Hij scoort enorm veel doelpunten. Maar ik kan niet begrijpen dat Mario niet wordt opgeroepen. Hij heeft misschien geen buitengewone prestatie geleverd bij de verschillende clubs waarin hij speelde, maar wanneer hij het Italië-shirt draagt, transformeert hij."

Op het Europees kampioenschap van 2012 liet de aanvaller zijn klasse zien door hoogstpersoonlijk Duitsland uit te schakelen met twee treffers. "De cijfers spreken voor zich. Maar bij Mario wordt niet alleen gekeken naar zijn prestaties… Dat vind ik jammer. De afgelopen twee jaar had hij veel fysieke problemen, maar nu gaat het goed met hem. Hij speelt constant en scoort. Hij heeft gewoon iemand nodig die hem vertrouwt, maar in Italië worden degenen die vooraan spelen te veel bekritiseerd."

De aanvaller staat inmiddels onder contract bij het Turkse Adana Demirspor. Geen grote club en ook geen aansprekende competitie, maar de spits zou nog altijd hopen op de nationale selectie. Althans, dat stelt zijn broer. "Ik weet hoeveel hij om Italië en het blauwe shirt geeft. Hij heeft het altijd heel goed gedaan met Italië. Hij geeft tot de dood om het nationale team. Ik vind dat zo iemand altijd moet worden genoemd, en ik zeg het niet omdat hij mijn broer is. Voor een team dat zo hard worstelt om te scoren, zou hij ideaal zijn". Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd