Feyenoord haalt opgelucht adem: blessure Bijlow 'niets ernstigs'

16 november 2021, 10:27   Bijgewerkt: 16 november 2021, 15:56

Justin Bijlow lijkt geen grote schade te hebben opgelopen tijdens het trainingskamp van het Nederlands elftal. De doelman van Feyenoord haakte maandagavond af voor de cruciale WK-kwalificatiewedstrijd tegen Noorwegen. Volgens Feyenoord Transfermarkt schijnt het slechts om 'een kleinigheidje' te gaan.

Het Twitter-account, dat bovenop het Feyenoord-nieuws zit, schrijft contact te hebben gehad met een bron binnen de KNVB. Die heeft laten weten dat Bijlow 'niet helemaal fit' is, maar dat het 'niets ernstigs' is. Eerder meldde de bond via de officiële kanalen dat Bijlow 'onvoldoende fit' is bevonden voor het duel met Noorwegen.

Door de afwezigheid van Bijlow is Tim Krul bij de selectie gehaald. Naar alle waarschijnlijkheid zal de doelman van Norwich City niet keepen tegen Noorwegen. Louis van Gaal lijkt een keuze te gaan maken tussen Mark Flekken een Jasper Cillessen. Onlangs gaf de bondscoach aan dat Flekken zijn tweede keuze is, al is het maar de vraag of Van Gaal het aandurft om de doelman van SC Freiburg in zo'n belangrijke wedstrijd te laten debuteren.

Voor Feyenoord is het nieuws uit Zeist in elk geval goed nieuws. Hoewel over de ernst van de blessure nog niets officieel bekend is, lijkt Bijlow niet lang uit de roulatie te zijn. De Rotterdammers hervatten de Eredivisie komende zondag tegen PEC Zwolle, dat deze ochtend bekendmaakte dat hoofdtrainer Art Langeler is opgestapt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen