Groot talent van PSV loopt zware knieblessure op

16 november 2021, 08:51   Bijgewerkt: 16 november 2021, 08:58

Het seizoen van Emmanuel van de Blaak is al voorbij. Het Eindhovens Dagblad meldt dinsdagmorgen dat de zestienjarige verdediger van Jong PSV een zware knieblessure heeft opgelopen. Van de Blaak staat naar verwachting negen maanden aan de kant.

Van de Blaak heeft de blessure tijdens de interlandperiode opgelopen. Tijdens een wedstrijd tussen Oranje Onder-17 en Mexico Onder-17 ging het mis voor de talentvolle verdediger. Van de Blaak keerde voor onderzoek terug naar Nederland, waar de ernst van de blessure werd vastgesteld.

Voor Van de Blaak is de ernstige kwetsuur een enorme tegenvaller. De verdediger zou dit seizoen eigenlijk uitkomen voor PSV Onder-18, maar maakte dermate veel indruk op Ruud van Nistelrooij dat hij werd overgeheveld naar Jong PSV. Namens het Eindhovense beloftenteam speelde hij tot op heden elf wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie.

Van de Blaak is de derde speler van Jong PSV die door een zware knieblessure aan de kant staat. Mees Kreekels kreeg in april te maken met knieletsel en mikt op een rentree begin volgend jaar. Sambo hoopt in in april of mei zijn terugkeer op het veld te maken.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen