Rangers-iconen dolblij met komst Gio: "Beter dan Gerrard"

15 november 2021, 22:18

Glasgow bereidt zich massaal voor op de komst van Giovanni van Bronckhorst. De voormalig trainer van Feyenoord zat ruim een jaar zonder club, maar lijkt bij Rangers weer aan de slag te gaan. Voormalig spelers van de topclub juichen zijn komst naar de Schotse competitie toe.

Voormalig speler Rory Loy heeft veel complimenten over voor de oud-linksback van onder meer Rangers, FC Barcelona, Arsenal en Feyenoord. "Bij die laatste club heeft hij al laten zien wat hij kan", zegt Loy tegen Daily Record. "Hij liet Feyenoord een beetje spelen zoals Gerrard dat nu bij Rangers deed. Het is ook niet gek om te zeggen dat hij beter is dan Gerrard, want hij heeft meer ervaring. Hij heeft Feyenoord uit een moeilijke situatie geholpen."

Ook Colin Hendry, eveneens oud-spelers van de Schotten, ziet de komst van Van Bronckhorst zitten. "Hij heeft het goed gedaan als coach, terwijl hij als speler extreem goed was. Bovendien kent hij de club door en door. Hij heeft hier gespeeld en veel mooie momenten gehad", aldus Hendry, die daarmee doelt op de periode tussen 1998 en 2001 toen Van Bronckhorst aan het roer stond.

Van Bronckhorst wordt volgens diverse media zeer waarschijnlijk de opvolger van de naar Aston Villa vertrokken Steven Gerrard. De voormalig topmiddenvelder van Liverpool neemt het stokje over van de ontslagen Dean Smith en gaat samenwerken met Anwar El Ghazi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen