Voorzitter Sevilla maakt korte metten met Luuk de Jong-gerucht

15 november 2021, 15:32

José Castro, voorzitter van Sevilla, heeft een opmerkelijk gerucht over Luuk de Jong naar het rijk der fabelen verwezen. Spaanse media beweren dat de club uit Andalusië overweegt om de 31-jarige spits terug te halen.

De Jong wordt dit seizoen door Sevilla verhuurd aan FC Barcelona. De protegé van Ronald Koeman lijkt onder Xavi geen toekomst in Camp Nou te hebben. Hoewel de nieuwe trainer van de Catalanen zich nog niet heeft uitgesproken over zijn plannen met De Jong, sijpelen berichten binnen dat de voormalig aanvoerder van PSV mag uitkijken naar een andere club.

Sevilla kampt met de nodige offensieve problemen. Youssef En-Nesyri is namelijk geblesseerd en Munir El Haddadi vertrekt binnenkort naar de Afrika Cup. Het terughalen van de in Barcelona overbodige De Jong is echter niet aan de orde. "Op dit moment denken we niet aan de terugkeer van Luuk De Jong in de winter", maakt Castro duidelijk tegenover Estadio Deportivo.

Mocht Barcelona af willen van De Jong, dan zal er een derde partij gevonden moeten worden om hem over te nemen. De spits ligt op dit moment nog tot volgend jaar zomer vast bij Barça. Daarna keert hij in principe terug bij Sevilla, waar hij een contract heeft dat medio 2023 afloopt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen