'Xavi geeft goedkeuring voor terughalen Xavi Simons'

15 november 2021, 11:08   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Xavi Simons beweegt zich steeds meer naar de uitgang van het Parc des Princes. FC Barcelona houdt de situatie van de achttienjarige middenvelder nauwlettend in de gaten en ziet hoofdtrainer Xavi de terugkeer van de verloren zoon wel zitten.

Simons gold jaren als een van de grootse talenten van de opleiding van Barcelona. In 2019 besloot hij de Catalaanse club achter zich te laten om bij Paris Saint-Germain aan de slag te gaan. In de Franse hoofdstad krijgt de jeugdinternational vooralsnog geen serieuze kans in het eerste elftal. De laatste weken klinken steeds meer geluiden dat Simons wil terugkeren naar Barcelona.

Zijn aflopende contract bij PSG heeft hij in elk geval nog niet verlengd. Volgens Cadena Ser is de afgelopen dagen duidelijk geworden dat de terugkeer van Simons naar Camp Nou een reële optie is geworden. Hoewel Xavi, de trainer, op dit moment wel andere dingen aan zijn hoofd heeft, heeft hij goedkeuring gegeven om de talentvolle middenvelder terug te halen.

Simons, die is vernoemd naar de huidige hoofdtrainer van Barcelona, zou een aanbieding op zak hebben om zijn contract in Parijs te verlengen. Mino Raiola adviseert zijn cliënt alleen te verlengen als PSG hem een plek in de A-selectie geeft. Simons werd in augustus door trainer Mauricio Pochettino teruggezet naar PSG Onder-19. De Argentijnse oefenmeester heeft op dit moment geen plek voor de jonge middenvelder in zijn selectie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen