Nederland krijgt onverwachte steun: "Hoort thuis op een WK"

14 november 2021, 11:04   Bijgewerkt: 14 november 2021, 11:09

De Montenegrijnse bondscoach Miodrag Radulovic pakte tegen Nederland verrassend een punt, waardoor Oranje nog niet verzekerd is van een WK-ticket. Desondanks geeft de trainer zijn collega Louis van Gaal vertrouwen. Hij verwacht dat de ploeg zich alsnog gaat plaatsen voor de mondiale eindronde in Qatar.

"Nederland heeft het beste team in deze groep, ik weet zeker dat ze als eerste gaan eindigen. Dat is ook wat ik wil. Nederland is een grootmacht die thuishoort op een WK", vertelt Radulovic na de 2-2 op de persconferentie. Oranje speelt dinsdag tegen nummer drie Noorwegen, terwijl Montenegro tegen nummer twee Turkije speelt. "We gaan tegen Turkije dezelfde inzet tonen als we tegen Nederland hebben gedaan. We willen deze kwalificatie afsluiten met nog meer punten."

Niet alleen voor de bondscoach was het een mooie avond. Debutant Ilija Vukotic kon zijn geluk helemaal niet op. Hij maakte tijdens zijn eerste interland meteen een doelpunt. "Het is een fenomenaal gevoel vanwege het debuut, vanwege het doelpunt, maar vooral vanwege de jongens die hun best hebben gedaan en tot het einde hebben geloofd. Ik was er gewoon om te helpen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen