Weer positieve test bij Montenegro: Lazio-verdediger ontbreekt

13 november 2021, 16:59

Montenegro heeft opnieuw een domper te verwerken gekregen richting het WK-kwalificatieduel van zaterdagavond met het Nederlands elftal. Nadat eerder sterspeler Stevan Jovetic al door een positieve coronatest moest afhaken, is nu ook Adam Marusic uit de roulatie met een coronabesmetting.

De voetbalbond van Montenegro laat weten dat de verdediger van Lazio Roma moet het duel met Oranje dus aan zich voorbij laten gaan. Hoewel Jovetic al een aantal dagen niet meer bij de groep was, werden alle spelers vrijdag alsnog getest op het virus.

Lees ook: Van Gaal spreekt zich uit over Rutte: "Te maken met leiderschap"

Ook Aleksander Scekic testte vorige week al positief en ging het treffen met Nederland niet halen. Hoewel de rest van de Montenegro-selectie negatief testte, kreeg Marusic dus wél een positieve uitslag voorgeschoteld. Een tegenvaller voor bondscoach Miodrag Radulovic, die zo een aantal dragende krachten moet missen tegen de ploeg van Louis van Gaal. Eerder al moesten Stefan Mugosa en Nikola Vukcevic geblesseerd afhaken. Montenegro verloor het eerste duel met Oranje in september met 4-0.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen