Deze spelers staan vanavond op scherp bij Oranje

13 november 2021, 14:08

Liefst vijf spelers van het Nederlands elftal moeten vanavond tegen Montenegro op hun tellen passen. Zij kunnen zich geen gele kaart permitteren met het oog op het cruciale duel met Noorwegen van aanstaande dinsdag.

Het gaat om Virgil van Dijk, Ryan Gravenberch, Davy Klaassen, Donyell Malen en Steven Bergwijn. Deze spelers hangt een schorsing boven het hoofd omdat zij in de kwalificatiereeks al eens geel kregen. Louis van Gaal zal vooral hopen dat Van Dijk en Klaassen de wedstrijd in Montenegro zonder kaart doorkomen. Zij zijn onder de bondscoach een vaste waarde.

Oranje moest het in de WK-kwalificatie tot nu toe tweemaal stellen zonder een geschorste speler. Georginio Wijnaldum miste vorige maand de man 0-1 gewonnen uitwedstrijd tegen Letland, terwijl Daley Blind er een maand eerder niet bij was toen het thuisduel met Montenegro (4-0) werd gespeeld.

Het Nederlands elftal heeft vanavond niet te maken met schorsingen. Bovendien beschikt Van Gaal over een fitte spelersgroep. Montenegro heeft daarentegen de nodige personele problemen. Onder meer sterspeler Stevan Jovetic, die positief heeft getest op het coronavirus, ontbreekt bij de Montenegrijnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen