Blessure-update uit Israël betekent slecht nieuws voor PSV

13 november 2021, 12:18   Bijgewerkt: 13 november 2021, 13:44

PSV moet het voorlopig stellen zonder Eran Zahavi. Het Eindhovens Dagblad maakt bekend dat de 34-jarige aanvaller volgens de eerste berichten uit Israël vier weken uit de roulatie is. Een operatie zou niet nodig zijn.

Zahavi viel vrijdagavond tijdens de WK-kwalificatiewedstrijd tussen Oostenrijk en Israël (4-2) na een uur uit. De aanvaller liep al sinds een tackle in de eerste helft rond met knieklachten. Bondscoach Willi Ruttensteiner vertelde na afloop dat Zahavi iets in zijn knie hoorde 'klikken'.

Over de ernst van de blessure is nu meer duidelijk. Het staat in elk geval vast dat PSV zijn aanvaller geblesseerd terugkrijgt uit de interlandperiode. En dat is een flinke tegenvaller voor de Eindhovenaren, daar de ziekenboeg al uitpuilt. Zo waren Cody Gakpo, Noni Madueke, Yorbe Vertessen en Davy Pröpper er in de laatste wedstrijd voor de interlandbreak tegen Fortuna Sittard (1-4 winst) niet bij. Bovendien viel die wedstrijd Jordan Teze uit met een hamstringblessure.

Mocht Zahavi daadwerkelijk vier weken uit de roulatie zijn, dan mist hij waarschijnlijk in elk geval de competitiewedstrijden tegen Vitesse (thuis), sc Heerenveen (uit), FC Utrecht (thuis) en de Europa League-duels met Sturm Graz (thuis) en Real Sociedad (uit).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen