Wéér slecht nieuws PSV: Zahavi valt uit bij Israël

13 november 2021, 10:23

Tijdens de interlandbreak heeft het door blessures geteisterde PSV even tijd om op adem te komen, maar toch was er vrijdagavond weer slecht nieuws voor de Eindhovenaren. Eran Zahavi viel tijdens de interland tussen Oostenrijk en Israël geblesseerd uit. De ernst van de blessure is nog niet duidelijk.

Na iets meer dan een uur spelen moest Zahavi noodgedwongen het veld verlaten. De 34-jarige spits liep al sinds een tackle in de eerste helft rond met knieklachten, maar probeerde verder te spelen. Het was bondscoach Willi Ruttensteiner die besloot dat verder spelen niet verantwoord was. Na afloop vertelde de PSV-aanvaller dat hij iets 'hoorde klikken' in zijn knie.

Over de precieze ernst van de blessure is een dag na de wedstrijd nog weinig bekend, zo schreef onder meer het Eindhovens Dagblad. In de loop van de dag zal aan de hand van medisch onderzoek meer bekend worden. Dat Zahavi later deze week namens Israël gewoon nog in actie komt tegen de Faeröer Eilanden, is daarmee nog niet uitgesloten.

PSV zal uiteraard hopen dat er voorzichtig wordt omgesprongen met de belangrijke spits. De club kreeg de laatste weken al te kampen met een flinke blessuregolf, waarin onder meer sterkhouders Noni Madueke en Cody Gakpo enkele weken uit de roulatie waren. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen