Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Wéér slecht nieuws PSV: Zahavi valt uit bij Israël

Wéér slecht nieuws PSV: Zahavi valt uit bij Israël

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

13 november 2021 – Tijdens de interlandbreak heeft het door blessures geteisterde PSV even tijd om op adem te komen, maar toch was er vrijdagavond weer slecht nieuws voor de Eindhovenaren. Eran Zahavi viel tijdens de interland tussen Oostenrijk en Israël geblesseerd uit. De ernst van de blessure is nog niet duidelijk.

Na iets meer dan een uur spelen moest Zahavi noodgedwongen het veld verlaten. De 34-jarige spits liep al sinds een tackle in de eerste helft rond met knieklachten, maar probeerde verder te spelen. Het was bondscoach Willi Ruttensteiner die besloot dat verder spelen niet verantwoord was. Na afloop vertelde de PSV-aanvaller dat hij iets 'hoorde klikken' in zijn knie.

Over de precieze ernst van de blessure is een dag na de wedstrijd nog weinig bekend, zo schreef onder meer het Eindhovens Dagblad. In de loop van de dag zal aan de hand van medisch onderzoek meer bekend worden. Dat Zahavi later deze week namens Israël gewoon nog in actie komt tegen de Faeröer Eilanden, is daarmee nog niet uitgesloten.

PSV zal uiteraard hopen dat er voorzichtig wordt omgesprongen met de belangrijke spits. De club kreeg de laatste weken al te kampen met een flinke blessuregolf, waarin onder meer sterkhouders Noni Madueke en Cody Gakpo enkele weken uit de roulatie waren. 

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd