ED: 'KNVB wil komende drie speelronden uitstellen'

12 november 2021, 20:19

De KNVB denkt na over een plan om de komende speelronden uit te stellen naar aanleiding van de persconferentie van vrijdagavond. Daarin werd bekend gemaakt dat de wedstrijden in het betaald voetbal weer achter gesloten deuren worden afgewerkt. Niet alleen fans worden getroffen door die maatregel, ook clubs incasseren financieel keiharde klappen.

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. De KNVB smeedde vrijdag een plan om de betrokken speelronden uit te stellen. Het gaat om drie wedstrijden in de Eredivisie. Volgens het Eindhovens Dagblad mist PSV enkele miljoenen aan omzet door het drastische besluit van het kabinet. Door de wedstrijden verplaatsen, hoopt de KNVB fans tegemoet te komen en zo de financiële schade te beperken.

Lees ook: Definitief: drie weken geen publiek bij voetbalwedstrijden 

Voor Ajax zouden de ontmoetingen met RKC Waalwijk, Sparta en Willem II in dat geval worden uitgesteld, terwijl het bij PSV om de wedstrijden tegen FC Utrecht, SC Heerenveen en Vitesse gaat. Feyenoord staat tegenover PEC Zwolle, FC Twente en Heracles. Het is niet bekend hoe de clubs in het betaald voetbal naar dit plan kijken.

Het Nederlands elftal zal komende dinsdag hoe dan ook in actie komen, want de wedstrijd in strijd om WK kwalificatie kan niet worden uitgesteld. Oranje treedt dus tegen Noorwegen aan in een lege Kuip.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen