Ihattaren geeft na weken radiostilte teken van leven

Ihattaren geeft na weken radiostilte teken van leven

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

12 november 2021 – Mohamed Ihattaren heeft na een radiostilte van meerdere weken een teken van leven gegeven. In zijn Instagram Stories repostte de negentienjarige spelmaker donderdagavond een foto waarop hij op de velden van de Utrechtse amateurclub Elinkwijk poseert met individueel trainer Jordy Best.

Het lijkt erop te duiden dat Ihattaren op dit moment voor zichzelf traint. De aanvallende middenvelder zou eigenlijk op het trainingsveld van Sampdoria moeten staan, maar Ihattaren wil niet meer uitkomen voor de Italiaanse club. Volgens het Eindhovens Dagblad hoopt de voormalig speler van PSV op rust en wil hij individueel aan zijn conditie werken om volgend jaar zijn rentree op het veld te maken.

De afgelopen weken deden de geruchten de ronde dat Ihattaren voornemens was een punt achter zijn carrière. Ingewijden laten aan bovengenoemde krant weten dat die verhalen onzin zijn. Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Ihattaren, gaf onlangs in een interview met Voetbal International toe dat hij al een tijdje niet meer heeft gesproken met zijn cliënt heeft gesproken.

Ihattaren maakte afgelopen zomer de overstap van PSV naar Juventus nadat hij zich in Eindhoven onmogelijk had gemaakt. De Italiaanse topclub stalde de middenvelder direct bij Sampdoria, waar hij te zwaar aankwam. Ihattaren kreeg van de club de tijd om aan zijn fitheid te werken, maar vorige maand keerde hij plots terug naar Nederland en werd duidelijk dat hij geen trek had om terug te keren naar Genua.

gerelateerd