Danjuma grapt over Cillessen: "Wil toch niet naast hem wonen?"

12 november 2021, 11:06

Het had weinig gescheeld of Arnaut Danjuma was de nieuwe buurman van Jasper Cillessen geworden. De aanvaller besloot na zijn transfer van Bournemouth naar Villarreal in Valencia te gaan wonen en is daar nu buurtgenoot van Jasper Cillessen, met wie hij momenteel de jacht op een WK-ticket hoopt te voltooien.

"We wonen niet in dezelfde straat", glimlacht Danjuma voor de camera van de NOS. "Ik kon zijn nieuwe buurman zijn, want ik heb het huis naast dat van hem bezichtigd. Dat heb ik alleen overgeslagen. Binnen twee minuutjes rijden sta ik nu bij hem voor de deur", aldus de linksbuiten van het Nederlands elftal en Villarreal, die met een knipoog reageert op zijn keuze om ergens anders te gaan wonen. "Nee, naast Jasper wil je natuurlijk niet wonen."

"Nee, ik heb een ander plekje dat mij beter schikte. Daar ben ik voor gegaan." Danjuma heeft het inmiddels uitstekend naar zijn zin in Spanje. "Ik ben inmiddels wel gesetteld in Valencia. Of ik al bij Jasper langs ben geweest? Ik wacht nog op een uitnodiging, misschien ga ik binnenkort zelf maar even langs", sluit hij af met een brede glimlach op zijn gezicht.

Danjuma was in zijn eerste vijftien wedstrijden bij Villarreal al goed voor zeven treffers. Bovendien bereidde de aanvaller twee goals voor. Danjuma is daardoor favoriet voor de plek als linksbuiten bij het Nederlands elftal, dat het zaterdagavond opneemt tegen Montenegro.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen