Agüero moet mogelijk per direct stoppen met voetballen

12 november 2021, 12:07

Sergio Agüero moet mogelijk per direct de stekker uit zijn voetbalcarrière trekken, zo bericht Catalunya Ràdio vrijdagochtend. Diverse artsen hebben de spits deze week op de hoogte gebracht dat hij zijn voetballoopbaan niet meer kan vervolgen wegens hartproblemen.

Agüero zou lijden aan een ernstige hartziekte, waardoor er de komende maanden moet worden gekeken of hij überhaupt nog kan herstellen en terug kan keren op het voetbalveld. Onder artsen heerst echter veel pessimisme. Een definitieve streep hoeft er nog niet door zijn voetbalcarrière, maar de kans is volgens het Spaanse medium extreem groot.

Eerder werd al duidelijk dat de Argentijnse spits dit jaar niet meer inzetbaar zou zijn vanwege een operatie aan zijn hart. Agüero verkaste deze zomer transfervrij van Manchester City naar FC Barcelona, maar dat avontuur is voorlopig een absolute ramp. Agüero kwam binnen met een kuitblessure, zag zijn goede vriend Lionel Messi vertrekken en staat nu ook weer aan de kant.

Agüero was in 275 wedstrijden voor Manchester City goed voor 184 treffers en groeide uit tot een van de meest productieve spitsen ooit in de Premier League. De 101-voudig international van Argentinië gold in Barcelona als de nieuwe doelpuntenmachine, maar heeft die status nog nauwelijks kunnen waarmaken. Tijdens zijn officiële competitiedebuut tegen Real Madrid tekende hij wel direct voor zijn eerste treffer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen