'Van Bronckhorst dit weekend om tafel met Rangers'

12 november 2021, 09:01

Giovanni van Bronckhorst wordt mogelijk de opvolger van Steven Gerrard als coach van Rangers. De Schotse landskampioen heeft een verlanglijst met daarop drie trainers die de naar Aston Villa vertrokken manager moeten opvolgen. Oud-speler Van Bronckhorst is een van de kandidaten.

Dat meldt transferexpert Fabrizio Romano. De voormalig speler van onder meer Feyenoord, FC Barcelona en Rangers is een van de drie kandidaten voor de trainersklus. Van Bronckhorst zou zelf openstaan voor een nieuw avontuur en ziet het zitten om in Schotland aan de slag te gaan. De club gaat vanaf dit weekend met de drie kandidaten om tafel.

Feyenoord verkocht Van Bronckhorst in 1998 aan de Schotten, die toen nog Glasgow Rangers heetten. Na drie seizoenen verdiende hij een droomtransfer naar Arsenal. Van Bronckhorst werd in 2015 aangesteld als coach van Feyenoord en leidde zijn club naar vijf prijzen, waaronder de landstitel in 2017. In 2020 begon hij aan een avontuur bij het Chinese Guangzhou R&F, maar dat brak hij vanwege de coronacrisis al snel af.

Bij Rangers moet hij de opvolger worden van Gerrard, die de club voor het eerst in tien jaar naar een landstitel leidde en de Schotten hielp aan de weg omhoog. Vanwege een faillissement werd Rangers teruggezet naar het vierde niveau in Schotland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen