Ajax
5 – 0
Excelsior Maassluis

Bizar gerucht: 'Feyenoord zet in op komst Ihattaren'

Bizar gerucht: 'Feyenoord zet in op komst Ihattaren'

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

12 november 2021 – Feyenoord zou interesse hebben in de van het pad geraakte Mohamed Ihattaren. Het negentienjarige toptalent overweegt weliswaar te stoppen met voetbal, maar Feyenoord hoopt zijn carrière spoedig nieuw leven in te blazen. Ihattaren heeft zelf besloten niet meer terug te keren naar Italië en zou open staan voor een terugkeer naar de Nederlandse velden.

Dat melden diverse Italiaanse media, waaronder Corriere Dello Sport. Ihattaren verruilde PSV deze zomer voor Juventus, dat hem direct verhuurde aan Sampdoria. Daar werd hij onlangs vanwege slecht gedrag uit de selectie gezet. In Italië doken geruchten op dat de middenvelder wilde stoppen met voetbal, iets wat deze week werd bevestigd door zijn zaakwaarnemer Mino Raiola.

Lees ook: Raiola bevestigt plannen Ihattaren om te stoppen

Feyenoord zou in Ihattaren een gewenste versterking zien voor de aanval of op het middenveld. Bij PSV maakte Ihattaren als zeventienjarige furore onder coach Mark van Bommel, maar na de aanstelling van Roger Schmidt ging het bergafwaarts. Ihattaren belandde op de bank, was niet gemotiveerd en werd ook in Eindhoven uit de selectie gezet.

Juventus zou bereid zijn om mee te werken aan een vertrek van Ihattaren en is van plan om Sampdoria financieel te compenseren. Volgens La Gazzetta Dello Sport-journalist Filippo Grimaldi is de middenmoter woest op Ihattaren en hoeft hij niet meer terug te keren. Ihattaren deelde donderdagavond een foto op zijn Instagram dat hij momenteel in Utrecht is.

gerelateerd