Dessers maakt kwartet treffers in oefenwedstrijd tegen NEC

11 november 2021, 23:58

Feyenoord heeft donderdagmiddag in een oefenwedstrijd afgerekend met NEC Nijmegen. In Rotterdam werd het 4-3 in het voordeel van de thuisploeg. Cyriel Dessers was de afgelopen weken al behoorlijk op stoom en nam de volledige productie van Feyenoord ook dit keer voor zijn rekening.

Aan de zijde van Feyenoord kwamen volgens het Algemeen Dagblad vooral jeugdspelers en reserves in actie. Zo stond derde doelman Thijs Jansen onder de lat en werd de achterhoede gevormd door Kars van Veldhoven, Sondre Skogen, Ramon Hendriks en Twan van der Zeeuw. Daarvoor stonden Mark Diemers, Franko Antonucci, João Teixeira, Naoufal Bannis, Cyriel Dessers en Reiss Nelson.

In de competitie maakten Feyenoord en NEC er eerder dit seizoen ook een doelpuntenfestijn van. In De Kuip werd het namelijk 5-3 in het voordeel van de Rotterdammers. Die vele treffers leken op Varkenoord uit te blijven, maar in de tweede helft werd er alsnog volop gescoord. Dessers vond dus vier keer het net namens Feyenoord, terwijl Jordy Bruijn, Pedro Ruiz en Javier Vet scoorden vor NEC.

Feyenoord en NEC moeten nog even wachten op de volgende officiele wedstrijd. De Nijmegenaren (7e) reizen volgende week zaterdag af naar Alkmaar voor het uitduel met AZ. De Rotterdammers (3e) komen een dag later pas in actie. De manschappen van Arne Slot nemen het in eigen stadion op tegen hekkensluiter PEC Zwolle.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen