'Spurs aast op terugkeer Bale, Barça ziet rentree Alves niet zitten'

11 november 2021, 12:30

Gareth Bale kan in januari naar verluidt terugkeren in het shirt van Tottenham Hotspur. De aanvaller van Real Madrid zou op het verlanglijstje staan van Antonio Conte, die sinds kort manager is van de Londense grootmacht. Het is echter de vraag wat de plannen van Bale zelf zijn.

Volgens het Spaanse medium El Chiringuito TV hoopt Conte in de winterstop zaken te doen met Real. De Italiaanse oefenmeester zou erg gecharmeerd zijn van Bale (32), die nog tot komende zomer vastligt in het Estadio Santiago Bernabéu. Zodoende zou Tottenham wel een transfersom op tafel moeten leggen om de linkspoot voor de tweede keer terug naar Londen te halen.

Bale speelde namelijk al twee keer eerder namens The Spurs. Tussen 2007 en 2013 was hij een onmisbare schakel en verdiende hij een transfer naar Real. Tijdens seizoen 2020/21 besloten de Madrilenen hem tijdelijk terug te sturen naar het Tottenham Hotspur Stadium. Het bestuur van Tottenham zou klaar staan om Conte van nieuwelingen te voorzien in de jacht op punten.

Dani Alves niet terug naar Camp Nou

In Spanje zou daarnaast sprake zijn van een terugkeer van Dani Alves naar FC Barcelona. De 38-jarige rechtervleugelverdediger zit zonder club na zijn vertrek bij São Paulo en ziet een rentree in Camp Nou wel zitten. Dat is volgens het Spaanse medium Marca echter niet wederzijds. Barcelona zou zich met de nieuwe trainer Xavi richten op andere spelers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen