Officieel: Gerrard laat Rangers achter zich en tekent bij Aston Villa

11 november 2021, 11:31   Bijgewerkt: 12 november 2021, 00:00

Steven Gerrard is officieel de nieuwe trainer van Aston Villa. De club heeft de komst van de Engelsman donderdagochtend bekendgemaakt op haar kanalen.

Gerrard komt over van het Schotse Rangers FC, waarmee hij vorig seizoen voor het eerst sinds de terugzetting van de club naar het vierde niveau kampioen van Schotland werd. Bij Aston Villa is het Liverpool-icoon de opvolger van de vorige week ontslagen Dean Smith. Onder zijn leiding promoveerde Villa in 2020 terug naar de Premier League.

Villa kent een teleurstellend seizoen. De ploeg uit Birmingham - die deze zomer flink investeerde in de selectie, maar ook spelmaker Jack Grealish zag vertrekken naar Manchester City - staat op de zestiende plaats. Bij Aston Villa gaat Gerrard onder andere samenwerken met oud-Ajacied Anwar El Ghazi.

Lees ook: Britse media: 'Rangers FC wil Van Bronckhorst als opvolger Gerrard'

Giovanni van Bronckhorst wordt ondertussen genoemd als mogelijke opvolger van Gerrard bij Rangers, maar de zaakwaarnemer van de oud-trainer van Feyenoord laat donderdag weten dat er nog geen contact is geweest tussen de club en het management van Van Bronckhorst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen