'Pjanic hoopt onder Xavi nieuwe kans bij FC Barcelona te krijgen'

11 november 2021, 10:33

Miralem Pjanic blijft hopen op een tweede kans bij FC Barcelona. De 31-jarige middenvelder kon niet op het vertrouwen rekenen van de inmiddels vertrokken Ronad Koeman.

Mundo Deportivo meldt dat nu Xavi aan het roer is gekomen in Camp Nou ook de hoop is toegenomen in kamp-Pjanic dat er alsnog een rol voor hem wacht bij FC Barcelona. Pjanic verruilde Juventus vorig jaar voor de Catalaanse club in een ruildeal met Arthur.

De Bosniër kwam echter nauwelijks voor in de plannen van Koeman. Daarom vertrok hij afgelopen zomer op huurbasis naar Ajax' Champions League-opponent Besiktas. De Turkse topclub huurt hem tot het einde van het seizoen. Volgens de Spaanse krant zou Pjanic voornemens zijn daarna terug te keren bij Barcelona. Pjanic zou een groot bewonderaar zijn van Xavi.

Lees ook: Pjanic ontkent sneer aan Koeman: "Uit de context gehaald"

De middenvelder hoopt dan ook dat de oud-speler een plek voor hem ziet weggelegd in het elftal. De keuze op het middenveld lijkt echter enorm voor Xavi, die over Sergio Busquets, Frenkie de Jong, Sergi Roberto, Nico González, Pedri, Gavi en Riqui Puig kan beschikken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen