Britse media: 'Rangers zet zinnen op Van Bronckhorst'

11 november 2021, 14:50   Bijgewerkt: 11 november 2021, 23:59

Giovanni van Bronckhorst is volgens diverse Britse media toch echt dé topkandidaat bij Rangers FC, mocht trainer Steven Gerrard een dezer dagen de overstap maken naar de Premier League. De Nederlander werd eerder deze week al getipt als kanshebber, mocht er op Ibrox een vacature vrijkomen.

Gerrard zou nadrukkelijk in beeld zijn bij Aston Villa, dat trainer Dean Smith vorige week na een mindere reeks uit zijn functie zette. Onder zijn leiding promoveerde de club uit Birmingham - waar onder andere Anwar El Ghazi onder contract staat - in 2020 terug naar de Premier League. Gerrard leidde Rangers afgelopen seizoen naar de eerste landstitel sinds de terugzetting van de club naar het vierde niveau.

Lees ook: Bookmakers: Van Bronckhorst topfavoriet om Gerrard op te volgen

Tussen 1998 en 2001 kwam Van Bronckhorst als speler uit voor Rangers, alvorens hij de overstap maakte naar Arsenal. Van Bronckhorst zit sinds zijn vertrek bij het Chinese Guanzhou R&F zonder werkgever. De succesvolle oud-trainer van Feyenoord werd onder andere al gelinkt aan het bondscoachschap van Oranje, maar de keuze van de KNVB viel op oudgediende Louis van Gaal. De zaakwaarnemer van 'Gio' laat echter aan het ANP weten dat er nog geen contact is geweest met Rangers.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen