Transfergenie Liverpool voedt Newcastle-geruchten met vertrek

10 november 2021, 23:50

De samenwerking tussen voetbalclub Liverpool en directeur Michael Edwards loopt op zijn einde. Edwards haalde de afgelopen jaren de ene na de andere topaankoop binnen bij Liverpool, maar heeft te kennen gegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Zo vertrekt hij aan het einde van het seizoen en voedt hij de geruchten over een overstap naar Newcastle United.

Edwards haalde de afgelopen jaren spelers als Virgil van Dijk, Mohamed Salah, Fabinho, Alisson Becker en Andrew Robertson binnen. Daarmee veroverde het onder meer de Champions League en pakte het de Premier League-titel. Julian Ward is momenteel nog assistent van de directeur, maar zal het stokje van Edwards overnemen.

Daarmee voedt Edwards de geruchten die eerder rondgingen over een overstap richting Newcastele United. Marc Overmars en Edwards zouden de twee voornaamste kandidaten zijn geweest om het kapitaalkrachtige Newcastle naar grote successen te leiden, maar de Nederlander heeft inmiddels vriendelijk bedankt voor de functie. De komende maanden zal blijken of de nieuwe eigenaren van Newcastle daadwerkelijk in zee willen gaan met Edwards.

Lees ook: 'Overmars verkoopt Newcastle definitief nee'

Via de clubkanalen heeft hij inmiddels ook gereageerd op zijn vertrek. "Het was me een genoegen dat ik deel uit heb mogen maken van deze mooie club. Mijn insteek is altijd geweest om tien jaar bij de club te werken en ik heb er ook ontzettend fijn mijn werk kunnen doen. Toch ben ik groot voorstander van vers bloed op het juiste moment."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen