Manager Brugge voor 5e (!) keer veroordeeld voor dronken rijden

10 november 2021, 22:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Al het hele seizoen is het onrustig rondom Club Brugge. De landskampioen van België draait dit seizoen erg matig in de eigen competitie en nu is ook de algemeen manager in opspraak geraakt. Vincent Mannaert is namelijk wederom veroordeeld voor dronken achter het stuur zitten en dit keer ook voor de daaropvolgende vluchtpoging.

Het incident vond een jaar geleden plaats, toen Mannaert met alcohol op in een kettingbotsing terechtkwam. Bij het ongeluk viel één gewonde en in de Belgische media bood hij zijn excuses aan voor zijn onverantwoorde gedrag. Nu is de manager van Club Brugge toch echt veroordeeld en hij krijgt vijftien maanden rijontzegging en een alcoholslot voor drie jaar.

Daarnaast moet hij een boete van achtduizend euro betalen. Na het ongeval destijds bood hij eerst zijn excuses aan aan de betrokkenen, maar even later reed hij alsnog weg bij de situatie. De veroordeling is mede gebaseerd op deze vluchtpoging. Het is overigens niet de eerste keer dat hij met alcohol achter het stuur wordt gepakt, want het overkwam hem namelijk al vier keer eerder.

Lees ook: Dost scoort in foutenfestival

In mei kreeg hij nog een rijontzegging voor drie maanden, terwijl hij in 2011 een huis binnen reed met zijn auto. Vooralsnog lijkt Club Brugge Mannaert wederom te sparen en blijft hij in dienst bij de Belgische topclub.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen