Tegen degradatie strijdend Sampdoria is woest op Ihattaren

10 november 2021, 19:06   Bijgewerkt: 10 november 2021, 19:18

Woensdagmorgen werd bekend dat zaakwaarnemer Mino Raiola heeft bevestigd dat Mohamed Ihattaren daadwerkelijk overweegt om te stoppen met profvoetbal. De middenvelder is sinds zijn overgang naar Italië van de aardbodem verdwenen, wat hem bij Sampdoria niet in dank wordt afgenomen. De club speelt in eigen land tegen degradatie en heeft hem dus heel hard nodig.

Tegenover Voetbal International vertelt journalist van La Gazzetta dello Sport Filippo Grimaldi dat Ihattaren nog altijd van de radar is verdwenen. "De voorzitter en de trainer zijn heel erg boos. Ihattaren is een fantastische speler die ze nu heel goed hadden kunnen gebruiken. Niemand heeft meer iets van hem vernomen, terwijl Sampdoria grote problemen heeft voorin en op het middenveld."

Ihattaren vertrok deze zomer bij PSV, nadat hij het afgelopen jaar met een rol als invaller moest doen. Hij tekende een contract bij Juventus, dat hem direct uitleende aan Sampdoria. Die ploeg heeft echter nog weinig aan hem gehad, omdat hij al snel niet meer kwam opdagen. "Bij Sampdoria rekenen ze in ieder geval niet meer op Ihattaren en in janurari hopen ze een ander talent te kunnen huren van Juventus."

"Niemand weet precies wat Juventus zal doen, maar ze zullen de situatie willen oplossen. Ze hebben toch geld voor hem betaald." Juventus maakte naar verluidt zo'n twee miljoen euro over naar de Eindhovense bankrekening.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen