Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Bookmakers: Van Bronckhorst favoriet om Gerrard op te volgen

Bookmakers: Van Bronckhorst favoriet om Gerrard op te volgen

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

10 november 2021 – Eind 2020 nam Giovanni van Bronckhorst ontslag bij het Chinese Guangzhou R&F en sindsdien zit de trainer thuis. Volgens de Schotse bookmaker McBookie is hij echter in beeld om trainer bij Rangers FC te worden. Sterker nog, Van Bronkhorst wordt gezien als topfavoriet om de functie van Steven Gerrard over te nemen als hij daadwerkelijk vertrekt.

Diverse Engelse media meldden dat Gerrard ergens in de komende dagen gepresenteerd zal worden als nieuwe trainer van Aston Villa. De club uit Birmingham heeft onlangs trainer Dean Smith de laan uit gestuurd en lijkt vol in te zetten op de komst van succestrainer Gerrard. Van Bronckhorst lijkt een belangrijke kandidaat voor de vacature die daardoor open komt te staan.

Van Bronckhorst zou dan terugkeren bij zijn oude club. Als voetballer stond hij er namelijk al van 1998 tot 2001 onder contract. Hij speelde 73 wedstrijden voor Rangers en maakte daarin dertien doelpunten. Hij werkte daar onder meer met Dick Advocaat als trainer, maar na enkele goede jaren werd hij weggekocht door Arsenal.

Lees ookVan Bronckhorst staat open voor nieuwe trainersklus

Ondanks dat Van Bronckhorst favoriet is bij de bookmakers, is het verre van zeker dat hij het uiteindelijk zal worden. De Nederlandse coach is namelijk nog niet eerder in verband gebracht met de Schotse topploeg. Daarnaast moet uiteraard eerst Gerrard nog vertrekken, voordat er überhaupt gezocht zal worden naar een nieuwe hoofdtrainer.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd