Bizar: speelster PSG laat concurrent in elkaar slaan

10 november 2021, 14:11   Bijgewerkt: 11 november 2021, 23:31

Een krankzinnig bericht uit Frankrijk: Paris Saint-Germain-speelster Aminata Diallo verblijft in voorlopige hechtenis omdat de politie haar verdenkt van het aanzetten tot mishandeling. Diallo zou volgens de lokale politie twee mannen hebben aangestuurd om ploeggenoot Kheira Hamraoui in elkaar te laten slaan.

Dat meldt het Franse L'Équipe. Diallo wordt momenteel door de politie verhoord over het opmerkelijke incident. Hamraoui werd vorige week donderdag door twee gemaskerde mannen uit haar auto gerukt en minutenlang met een ijzeren staaf geslagen op haar benen. Hamraoui moest daarom direct naar het ziekenhuis worden gebracht, waar ze op meerdere plekken werd gehecht.

Hamraoui is voorlopig uit de roulatie, volgens de Franse krant exact de reden waarom Diallo haar liet toetakelen. De Française pendelt dit seizoen tussen de bank en de basis en wordt door Hamraoui vaak van het basisformulier afgehouden. Afgelopen dinsdag moest Hamraoui de clash met Real Madrid in de Champions League laten schieten. Diallo had wél een basisplaats.

In een officiële verklaring bevestigt PSG dat er momenteel iets speelt. 'Paris Saint-Germain is op de hoogte van de arrestatie van Aminata Diallo door de politie in Versailles als gevolg van een procedure die is gestart na een mishandeling van spelers van de club. Paris Saint-Germain veroordeelt het gepleegde geweld ten zeerste. We houden het proces in de gaten', schrijft de club.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen