Bizar gerucht: Barça wil Messi terughalen naar Spanje

10 november 2021, 11:08   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Krankzinnige berichten uit Spanje: FC Barcelona gaat over anderhalf jaar een poging doen om Lionel Messi terug te halen naar Camp Nou. Diverse Spaanse media berichten dat Barça de deze zomer vertrokken superster transfervrij willen oppikken als zijn contract in 2023 afloopt. Daar zou Xavi een grote rol in moeten gaan spelen.

Messi trok deze zomer tot zijn grote verdriet de deur bij FC Barcelona achter zich dicht. De 34-jarige sterspeler kon zijn contract vanwege de financiële chaos waarin de club zich bevond met geen mogelijkheid verlengen. Paris Saint-Germain maakte daar dankbaar gebruik van en strikte de linkspoot voor een tweejarige verbintenis. In Parijs moet hij meehelpen aan de winst van de Champions League.

Zowel FC Barcelona als Messi is echter niet bepaald beter gaan draaien sinds de pijnlijke breuk. Barça bivakkeert momentel in de teleurstellende middenmoot van Spanje, wat Ronald Koeman op een ontslag kwam te staan. Lionel Messi heeft de smaak bij Paris Saint-Germain nog niet te pakken. In de Champions League staat hij weliswaar op drie treffers, maar in de Ligue 1 wacht hij nog op zijn eerste goal. Barça zou daarom hopen dat Messi in 2023 de omgekeerde weg wil bewandelen. Volgens Marca moet zijn goede vriend en huidige Barça-coach Xavi daar een grote rol in gaan spelen.

Messi kampt de laatste weken vooral met kleine pijntjes, waardoor PSG niet standaard een beroep op hem kan doen. Toch koos hij ervoor om deze week in het vliegtuig te stappen voor een trip met de Argentijnse nationale ploeg. Het leidde tot veel woede bij het Franse bestuur. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen