Ajax
4 – 0
Excelsior Maassluis

Antonia-bespuger kan stadionverbod van NAC verwachten

Antonia-bespuger kan stadionverbod van NAC verwachten

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

10 november 2021 – NAC Breda is van plan keihard in te grijpen tegen een van de fans. Tijdens de verloren uitwedstrijd tegen FC Dordrecht van afgelopen vrijdag besloot een van de supporters de kleine aanvaller recht in het gezicht te spugen nadat hij zijn excuses kwam aanbieden voor de blamerende nederlaag. FC Dordrecht versloeg NAC verrassend met 2-1.

BN DeStem meldt dat NAC het incident heel serieus neemt en inmiddels de videobeelden heeft bekeken. Als de club heeft ontdekt wie de dader is, wil NAC hem een stadionverbod van minstens vijf jaar opleggen. De gebeurtenis van vrijdag is volgens de club te scharen onder de noemer 'fysiek geweld. Ook supporters van NAC veroordeelden de actie al.

NAC Breda begon dramatisch aan het nieuwe seizoen en stond zelfs even op de voorlaatste plaats. De topclub had de laatste weken weer de smaak te pakken in de Keuken Kampioen Divisie, maar ging dus verrassend met 2-1 onderuit op bezoek bij hekkensluiter FC Dordrecht. NAC bezet nu zelf de teleurstellende elfde plaats in de competitie.

De laatste weken wordt het betaald voetbal vaker opgeschrikt door bizarre incidenten. Zo zorgden supporters van MVV Maastricht en Roda JC ervoor dat de ME het veld op moest komen om de rust weder te laten keren. In de Eredivisie regent het wekelijks bekers bier.

gerelateerd