'PSV en Schmidt praten over nieuw contract'

10 november 2021, 08:39

Roger Schmidt en PSV zitten momenteel om tafel om te praten over een nieuw contract voor de Duitse coach. Daarbij kijken de Eindhovenaren echter niet alleen maar naar de korte termijn. Het winnen van de komende wedstrijden in de Eredivisie is volgens het Eindhovens Dagblad niet genoeg om een nieuwe verbintenis af te dwingen.

'Het gaat ook om de koers van de club op lange termijn en het perspectief dat PSV kan bieden', schrijft de krant woensdagochtend. PSV heeft volgens het ED sportief duidelijk stappen gezet onder de Duitse coach, maar kreeg in de recente toppers flinke tikken te verwerken. Zo was Ajax met 5-0 te sterk en won Feyenoord op bezoek in Eindhoven met 0-4.

Schmidt zelf ziet een langer verblijf naar verluidt zeker zitten. In de selectie van PSV klinken geen slechte geluiden over de coach, in tegenstelling tot de periode waarin Mark van Bommel aan het roer stond. Destijds heerste er interne verdeeldheid. Schmidt zelf zal moeten accepteren dat Ajax voorlopig vooral financieel een flinke voorsprong zal hebben.

PSV en Ajax staan momenteel op gelijke hoogte in de Eredivisie, nadat de Amsterdammers twee keer op rij met 0-0 gelijkspeelden. De ploeg die momenteel de beste papieren in handen heeft, is opvallend genoeg Feyenoord. De Rotterdammers hebben de minste verliespunten in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen