Mazraoui vertelt over ruzie met Marokkaanse coach

10 november 2021, 07:51   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

In navolging van Hakim Ziyech heeft ook Noussair Mazraoui verteld over de ruzie met de Marokkaanse bondscoach. Vahid Halilhodzic besloot het duo om onbekende redenen niet meer op te roepen en blijven daardoor ook de komende interlandperiode thuis. Mazraoui vertelt openlijk over de ruzie tussen hem en de

"Vorig jaar was er een akkefietje. Het was tijdens de coronaperiode", vertelt Mazraoui tijdens Bij Andy in de Auto. "Ajax wilde me niet laten gaan, terwijl Marokko wilde dat ik kwam omdat ze alles goed hadden geregeld: anderhalve meter, mondkapje, alles. Ze zeiden dat ik moest komen en stuurden Ajax zelfs een brief. Als je niet op komt dagen, kunnen ze je schorsen. Uiteindelijk mocht ik van Ajax gaan, maar dat was drie of vier dagen te laat."

Lees ook: Ziyech reageert op problemen bij Marokkaanse ploeg

De trainer was al geïrriteerd, maar de bom barstte omdat Mazraoui het vervelend vond dat er tijdens de training steeds korte drinkpauzes werden ingelast. "Om de vijf minuten lag de training stil en daar had ik geen zin in. Ik had ook geen dorst meer en dus ging ik op een gegeven moment niet meer drinken. Toen kwam de bondscoach en zei hij: je moet drinken. Ik zei, gewoon heel netjes: ik heb geen dorst, coach, dankjewel. Hij wilde me dwingen om te drinken en dat sloeg nergens op. Toen gingen we van netjes naar steeds agressiever."

"Uiteindelijk gooide hij een waterflesje naar me toe, dat was eigenlijk het begin van het gezeik. Ik werd op de eerste training van het veld gestuurd. Ik vroeg me af: als je dat doet, waarom roep je me dan op? Ik dacht dat we het toen hadden uitgesproken, maar blijkbaar zit hij er nog steeds mee."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen