'Juventus kan Serie A-revelatie deze winter vergeten'

'Juventus kan Serie A-revelatie deze winter vergeten'

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

9 november 2021 – Dusan Vlahovic gaat deze winter niet naar Juventus. De aanvaller van Fiorentina maakt indruk in de Serie A. Dit kalenderjaar is de spits als goed voor 25 doelpunten. Dat is bij meerdere internationale topclubs niet onopgemerkt gebleven, waardoor de Italiaanse subtopper hoog in de boom kan zitten.

Fiorentina zou daarom tachtig miljoen euro vragen voor de spits. Dat kan de ploeg uit Turijn niet betalen, maar dat betekent niet automatisch dat hij in Florence blijft. Dat meldt Sky Sport. Arsenal is namelijk wel enorm geïnteresseerd om Vlahovic over te nemen. De gesprekken tussen beide clubs zouden zelfs al begonnen zijn.

De aanvaller ligt nog vast tot medio 2023 en heeft nu al laten weten dat hij zijn contract niet meer gaat verlengen. Dat betekent dat de club hem komende zomer moet verkopen om nog een behoorlijk bedrag aan hem over te houden. Arsenal zou echter niet tot dan willen wachten en in januari al toe willen slaan. Er is alleen één probleem voor de Londenaren: de zaakwaarnemer van de spits reageert nog niet op verzoeken om met de speler om tafel te gaan.

Dat zorgt ervoor dat Juventus hoop houdt op een mogelijke transfer, al zal Fiorentina de vraagprijs dan een stuk moeten laten zakken. De kans bestaat dan ook dat Vlahovic het seizoen afmaakt bij de subtopper en dat de Turijnse club in de zomer terugkomt om te praten over een mogelijke overstap. Afgelopen week speelde de spits met zijn ploeg nog tegen De Oude Dame. Hij kwam toen niet tot scoren, maar ontving wel complimenten van Matthijs de Ligt. "Zo'n speler is erg sterk en moeilijk te bespelen."

gerelateerd