'Manchester United-spelers nemen het op voor Van de Beek'

9 november 2021, 22:04

De situatie van Donny van de Beek blijft de gemoederen flink bezighouden binnen Manchester United. Ole Gunnar Solskjaer houdt de middenvelder steevast op de bank. Dat zorgt voor vraagtekens bij de supporters, analisten en zelfs andere spelers. Zijn ploeggenoten vinden dat hij meer minuten verdient.

The Daily Mail meldt dat de spelers vol verbazing zijn over de keuzes van hun trainer. Van de Beek werd afgelopen seizoen voor veertig miljoen euro overgenomen van Ajax, maar hij wist nooit onomstreden te worden in Manchester. De middenvelder wilde deze zomer graag verhuurd worden, maar daar stemde Solskjaer niet mee in. Hij beloofde zijn speler meer minuten, maar vooralsnog zijn dat loze beloftes gebleken.

Lees ook: Van de Beek krijgt steun: "Hij wordt vermoord door Solskjaer"

Analist Paul Ince snapt ook niet waarom de Nederlander op de bank moet verpieteren. "De keuzes van Ole baren mij zorgen", zegt hij in de United Stand Podcast. "Hij gaf Donny vier minuten tegen Atalanta Bergamo en zei nu tegen Manchester City: 'Hier is je kans, je krijgt tien minuten terwijl we de bal al 85 minuten niet hebben aangeraakt. Laat het maar zien'."

De voormalig middenvelder van de Engelse grootmacht vindt dat Van de Beek door Solskjaer 'in de zeik wordt genomen'. "Dit is een speler tegen wie Ole zei dat hij zou gaan spelen, dat hij een belangrijk onderdeel zou worden van het middenveld. Donny dacht: dit is mijn droom, op deze kans heb ik gewacht. En nu zit hij al twee jaar op de bank. Ik snap er niets van."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen