Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Cillessen blij met Oranje-rentree: "Heeft even geduurd"

Cillessen blij met Oranje-rentree: "Heeft even geduurd"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

9 november 2021 – Jasper Cillessen is weer van de partij bij Oranje, waar hij de afgelopen maanden steevast niet tot de selectie behoorde. De keeper van Valencia is blij met zijn rentree. Hij hoopt dat hij nu een mindere periode achter zich kan laten.

Cillessen haakte vlak voor het Europees kampioenschap af door een coronabesmetting. Bondscoach Frank de Boer koos destijds voor Maarten Stekelenburg als eerste keeper en stelde dat Cillessen geen tweede man was. Na het ontslag van de bondscoach liet ook zijn opvolger Louis van Gaal de goalie in eerste instantie links liggen. De keuzeheer stelde dat de doelman in september en oktober nog niet fit genoeg was. Nu mocht hij aansluiten omdat Joël Drommel zich ziekmeldde.

"Het heeft even geduurd, maar gelukkig zijn we er weer. Het was een verrassing voor mij dat ik gisteren gebeld werd, maar dat maakt het niet minder leuk. Het is voor Joël wat minder, maar voor mij wel prettig na een mindere periode", vertelt Cillessen bij Voetbal International. "Het seizoen begon wat minder door een kleine blessure. Nu speel ik gelukkig weer en gaat het weer de goede kant op. Laten we hopen dat ik deze lijn kan doortrekken."

Cillessen moet tegen Montenegro en Noorwegen zeer waarschijnlijk genoegen nemen met een reserverol. Van Gaal liet op de persconferentie al weten dat Justin Bijlow voorlopig de eerste man blijft bij het Nederlands elftal. Desondanks heeft de keeper zin in deze interlandperiode. "We moeten ons zo snel mogelijk kwalificeren voor het WK in Qatar. Dat is ons doel en we gaan er alles aan doen om dat te halen."
Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd