Ziyech reageert op problemen bij Marokkaanse ploeg

9 november 2021, 14:23   Bijgewerkt: 9 november 2021, 14:34

Het is inmiddels alweer vijf maanden geleden sinds Hakim Ziyech zijn laatste interland voor Marokko gespeeld heeft. Net als Noussair Mazraoui ontbrak Ziyech ook deze interlandperiode in de selectie en zolang Vahid Halilhodzic de bondscoach is, lijkt dat ook niet meer te gaan veranderen.

De uitzending van Tiki Taka Touzani van maandag draaide om Ziyech en dus kon ook nu de nationale ploeg niet onbesproken blijven. "Hij heeft zijn visie erover en ik de mijne", reageerde de Chelsea-speler op zijn onenigheid met Halilhodzic. "Het is wat het is nu. Ik weet wat er gebeurd is en dat is voor mij het allerbelangrijkste."

Lees ook: Bondscoach Marokko laat Ziyech en Mazraoui opnieuw links liggen

Met dat laatste leek Ziyech de verhalen over zijn verbanning uit de ploeg te ontkrachten. Op de vragen of hij onacceptabel gedrag heeft vertoond, zich onprofessioneel heeft opgesteld, geweigerd heeft om te spelen of zichzelf boven de groep heeft geplaatst, antwoordde hij telkens ontkennend.

"Ik behandel iedere speler met respect", verzekerde Ziyech. "Ik denk dat iedereen die mij kent en met mij gewerkt heeft dat weet. Het is wat het is", herhaalde hij tot slot. 

Lees ook: Ziyech looft Bosz: "Eén vraag die hij stelde

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen