"Ik weet zeker dat we De Vrij snel in Tottenham-shirt zullen zien"

9 november 2021, 13:50   Bijgewerkt: 9 november 2021, 14:06

Stefan de Vrij werd de afgelopen meermaals gelinkt aan een overstap naar Tottenham Hotspur. Dat heeft alles te maken met de aanstelling van Antonio Conte daar, de trainer die vorig seizoen met het Inter van De Vrij nog kampioen van Italië werd. Kevin Campbell voorspelde dat het snel tot een transfer zal komen.

Dat deed de voormalig Premier League-spits (onder meer bij Arsenal en Everton) namens Football Insider, een medium dat vorige week al beweerde dat Conte De Vrij in de winter naar Londen wil halen. "Als De Vrij degene is die Conte graag wil hebben, dan zal Tottenham hem binnenhalen", voorspelde Campbell. "Conte is erg doortastend. Ik weet zeker dat we De Vrij snel in een Tottenham-shirt zullen zien."

Op de vraag of De Vrij ook een goede aankoop zou zijn voor Tottenham, reageerde Campbell minder enthousiast. "Hebben ze nog een centrale verdediger nodig?", vroeg hij zich hardop af. "Ze hebben genoeg spelers achterin. Conte zal zijn eigen gedachten hebben over wat hij wil en hoe hij wil spelen, maar het belangrijkste is dat ze spelers halen die het team ook echt beter maken."

Met Cristian Romero, Davinson Sánchez, Ben Davies, Eric Dier en Japhet Tanganga als opties centraal achterin is die positie bij Spurs op dit moment inderdaad al goed bezet. Toch is het nog niet uit te sluiten dat De Vrij komende winter inderdaad de overstap zal maken. De 29-jarige Oranje-international ligt in Milaan nog vast tot medio 2023 en zal dus wel wat moeten kosten. 

Lees ook: Deze spelers zou Conte naar Tottenham willen halen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen