Montenegro ontvangt Oranje: "Eén van sterkste teams ooit hier"

9 november 2021, 12:40

De uitwedstrijd tegen Montenegro is de eerste wedstrijd die komende week voor het Nederlands elftal op het programma staat. Voor de tegenstander is het bezoek van Oranje aan de hoofdstad Podgorica erg bijzonder, zo bleek uit de woorden van middenvelder Drasko Bozovic

"Nederland is samen met Italië en Engeland het sterkste team dat ooit naar Podgorica is gekomen", vertelde de speler van Montenegro, dat sinds 2006 als onafhankelijk land bestaat en zodoende nog niet veel toplanden ontving voor interlands. "Onze motivatie is dus groot. We moeten het maximale geven", zo werd hij geciteerd door Vijesti.

Bozovic maakte duidelijk op zijn hoede te zijn voor Oranje, dat in de thuiswedstrijd met 4-0 te sterk was. "Hun kwaliteiten kunnen we niet evenaren, maar met passie, inzet, concentratie, geduld en de trots die er moet zijn om voor de nationale ploeg uit te komen, kunnen we een goede wedstrijd leveren en onszelf laten zien."

Ook bondscoach Miodrag Radulovic stelde dat Montenegro tegen een ploeg als Nederland 'geen extra motivatie nodig heeft'. "Duels tegen deze teams (Montenegro speelt ook tegen Turkije, red.) zijn voor ons een echte kans om onze kwaliteiten te tonen", stelde de trainer.

Oranje treft Montenegro zaterdagavond om 20:45 uur. De ploeg van Louis van Gaal moet winnen om de koppositie in groep G vast te houden. De thuisploeg is de nummer vier in de poule en kan zich al niet meer kwalificeren voor het WK. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen