'Rumoer in Barcelona: spelers zijn houding Coutinho zat'

9 november 2021, 08:44   Bijgewerkt: 9 november 2021, 08:56

Met de komst van Xavi is de rust bij FC Barcelona nog niet wedergekeerd. Althans, niet als we de Spaanse media mogen geloven. Journaliste Laia Tudel wist namelijk te vertellen dat de spelersgroep van Barcelona 'Philippe Coutinho's houding tijdens wedstrijden en trainingen zat is'.

Daarbij werd gewezen op het eerdere bericht dat Coutinho afgelopen weekend tijdens de wedstrijd tegen Celta Vigo weigerde in te vallen. Tegen het einde van de eerste helft wilde interim-trainer Sergi Barjuán hem het veld in sturen als vervanger van de geblesseerde Ansu Fati, waarop de Braziliaan zou hebben geantwoord dat dat niet nodig was, omdat het toch al bijna rust was.

Lees ook: 'Coutinho weigerde bij FC Barcelona in te vallen tegen Celta'

Zowel Sergi als Coutinho deed de verhalen af als onwaar, maar volgens Spaanse media is er wel degelijk meer aan de hand. Niet alleen zouden zijn medespelers zijn gedrag zat zijn, ook zou een van de belangrijkere namen in de kleedkamer Coutinho al op zijn gedrag hebben aangesproken.

Overigens was het inderdaad zo dat Fati in het duel met Celta (3-3) pas in de rust werd vervangen. Op dat moment was het echter niet Coutinho, maar de achttienjarige Alejandro Baldé die binnen de lijnen kwam. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen