Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Bij PSV geflopte Baumgartl stond hoog op verlanglijstje Guardiola

Bij PSV geflopte Baumgartl stond hoog op verlanglijstje Guardiola

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

8 november 2021 – Het had weinig gescheeld of Timo Baumgartl was speler van Bayern München geweest. Pep Guardiola wilde de PSV-huurling in januari 2016 naar Zuid-Duitsland halen.

Dat vertelt Christian Falk, Bayern München-watcher, in de podcast Bayern Insider van BILD. Guardiola wilde vanwege defensieve problemen Baumgartl, toen nog speler van VfB Stuttgart, aan zijn selectie toevoegen, maar de voorzitter van de Duitse club wilde de verdediger niet laten gaan. Bayern schakelde door en pikte Serdar Tasci op huurbasis op bij Spartak Moskou.

Baumgartl vertrok ruim drie jaar later alsnog bij Stuttgart. PSV lijfde hem in de zomer van 2019 voor tien miljoen euro in. Zijn hoge prijskaartje wist hij nooit waar te maken. In twee seizoenen speelde de centrumverdediger slechts 21 wedstrijden in de Eredivisie. Sinds deze zomer wordt Baumgartl verhuurd aan Union Berlin.

Bij de club uit de Duitse hoofdstad komt hij meer aan spelen toe. Zo verscheen hij verdeeld over de Bundesliga, de DFB-Pokal en (de voorrondes van) de Conference League al dertien keer aan de aftrap. Vorige week tegen Feyenoord (1-2) zat hij negentig minuten op de bank. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd