Driessen laat licht schijnen over opmerkelijke uitspraak Overmars

8 november 2021, 20:01

Valentijn Driessen heeft in de podcast Kick-off van De Telegraaf de geheimzinnige uitspraak van Marc Overmars besproken. De directeur voetbalzaken zei zondag bij het officiële afscheid van Matthijs de Ligt dat hij een tip van de 22-jarige verdediger gaat opvolgen. "Maar dat houden we even tussen ons", sprak Overmars vlak voor de aftrap van het duel met Go Ahead Eagles (0-0).

De uitspraak van Overmars is voer voor speculaties. Wat voor tip heeft De Ligt hem gegeven? Gaat Ajax op advies van zijn voormalig aanvoerder een nieuwe speler halen? Driessen weet het niet zo goed. "Ik wil best wel voorspellen, maar ik vraag me af of hij die tip nu of in de tijd dat hij heeft gezegd 'haal Daley Blind maar' heeft gegeven."

"Laten we veronderstellen dat het een tip van de afgelopen tijd is geweest", gaat hij verder. "Dan moet je toch kijken naar ex-Ajacieden met wie hij contact heeft die eigenlijk op een dood spoor zitten. Dan kom je al heel snel uit bij Donny van de Beek. Misschien dat hij met hem heeft gesproken en dat hij graag terug wil naar Nederland. Het vrouwtje is in verwachting, las ik", aldus Driessen. Van de Beek en zijn vriendin Estelle Bergkamp, de dochter van Dennis Bergkamp, maakten onlangs bekend een kleintje te verwachten.

"Misschien dat hij heeft gezegd: probeer Donny van de Beek terug te halen naar Ajax", gaat Driessen verder. "Daar heeft hij De Ligt toch niet voor nodig", vraagt presentator Kamran Ullah zich af. "Nee, daar heb je gelijk in", reageert Driessen. "Maar in ieder geval: de nieuwe technisch directeur van Ajax is bekend. Als Overmars eventueel wel naar Newcastle zou vertrekken, kun je De Ligt ophalen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen