Feyenoord Transfermarkt spreekt nieuws over Bjørkan tegen

8 november 2021, 19:43   Bijgewerkt: 8 november 2021, 21:13

Het is volgens Feyenoord Transfermarkt allerminst zeker dat Fredrik André Bjørkan in januari de overstap maakt naar Feyenoord. Eerder op de dag schreef RTV Rijnmond nog dat 'de kans groot lijkt' dat de Rotterdammers zich gaan versterken met de 23-jarige linksback van Bodø/Glimt.

De interesse van Feyenoord voor Bjørkan is niet nieuw. Afgelopen zomer bereikten de club en speler nog een mondeling akkoord. 'Maar toen was er enkel ruimte voor prio-signings bij Feyenoord. Die situatie is nu niet veranderd. Het water staat nog altijd aan de lippen (en het wordt erger en erger)', aldus Feyenoord Transfermarkt.

Volgens het account dat bovenop het transfernieuws van Feyenoord zit, blijft Bjørkan 'de meest interessante transfervrije optie voor de reserverol op de linksbackpositie'. Wel wordt aangestipt dat naar verwachting andere clubs, die in tegenstelling tot Feyenoord tekengeld kunnen bieden, zich zullen melden voor Bjørkan. 'Het is afwachten en allemaal nog niet zeker', wordt de update afgesloten.

Bjørkan is een tweevoudig Noors international die over een aantal maanden uit zijn contract loopt bij Bodø/Glimt. De linksback speelde meer dan honderd wedstrijden in de Noorse competitie en deed ook al de nodige Europese ervaring op. Zo kwam hij afgelopen maand twee keer met Bodø/Glimt in actie in de Conference League tegen AS Roma. Thuis won de Noorse ploeg met liefst 6-1, in de Italiaanse hoofdstad eindigde de ontmoeting in 2-2.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen