'Nog geen ontslag Solskjaer; Engelse interesse Lampard/Gerrard'

8 november 2021, 14:13   Bijgewerkt: 8 november 2021, 14:18

Manchester United is nog niet van plan om Ole Gunnar Solskjaer op straat te zetten. De Noorse coach ligt al weken onder vuur wegens tegenvallende resultaten en moest afgelopen weekend een pijnlijke 0-2 nederlaag slikken tegen rivaal Manchester City, maar er is nog geen directe aanleiding om Solskjaer te ontslaan.

Dat weet onder meer Sky Sports. De verwachting van het Engelse medium is dat Solskjaer over twee weken tijdens de Premier League-ontmoeting met Watford nog altijd op de bank zit. De Noor krijgt daardoor de kans om tijdens de interlandbreak zijn ploeg weer op het juiste spoor te krijgen. Manchester United won slechts een van de laatste zes competitieduels, waardoor de grootmacht is gezakt naar de zesde plaats op de ranglijst. De achterstand op koploper Chelsea bedraagt nu al negen punten.

De kans is groot dat Solskjaer binnenkort twee gevestigde namen als nieuwe collega's treft in de Premier League. Zo heeft Aston Villa na het ontslag van Dean Smith de pijlen gericht op Frank Lampard en Steven Gerrard. Eerstgenoemde is na zijn ontslag bij Chelsea werkloos, terwijl Gerrard al drie jaar succesvol werkt bij het Schotse Rangers. Ook de Belgische bondscoach Roberto Martinez is in beeld voor de trainersklus.

Lampard staat overigens niet alleen bij Aston Villa op de lijst. Ook Norwich City, dat als hekkensluiter van de Premier League moet vrezen voor degradatie, speurt naar een nieuwe coach. Volgens de Daily Mail wil de club van Tim Krul binnenkort een poging gaan doen om de voormalig topmiddenvelder naar Norwich te halen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen