Go Ahead na stunt: "Ik dacht: dat kunnen wij beter"

7 november 2021, 23:50

Luuk Brouwers was dolblij met het knappe punt dat Go Ahead Eagles meenam na een bezoek aan de Johan Cruijff Arena. De middenvelder van de promovendus hield de landskampioen indrukwwekkend op een 0-0 gelijkspel. Brouwers geeft aan wat het geheim is van de gigantische stunt van de Deventenaren.

"Het voelt als een overwinning voor ons", sprak Brouwers na het gelijkspel tegen ESPN. Go Ahead Eagles bereidde zich deze week minitieus voor op het treffen met de koploper, die vooral in de Champions League bijzonder veel indruk maakt. "We hebben deze week veel beelden van FC Groningen gekeken. Zij speelden hier ook in een 5-3-2-formatie. Wij dachten: dat kunnen wij beter."

Lees ook: Ajax zet zich gigantisch voor schut met remise tegen Go Ahead

Brouwers kreeg gelijk en pakte een punt in Amsterdam. "Je komt hier met één doel: elke bal wegtrappen en hopen dat je zelf de nul kan houden. Voor ons voelt het als een overwinning." De promovendus staat na twaalf speelronden op de tiende plaats en heeft een voorsprong van zeven punten op nummer zestien van de Eredivisie Sparta.

Coach Kees van Wonderen was trots op het optreden van zijn ploeg. "We hebben op het juiste moment natuurlijk ook een beetje geluk gehad", vertelde de glunderende coach. "Ik ben enorm blij en trots op onze ploeg."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen