'Feyenoord neemt in winter afscheid van zes spelers'

'Feyenoord neemt in winter afscheid van zes spelers'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

7 november 2021 – Feyenoord gaat komende januari de bezem door de selectie halen. De Rotterdammers hebben niet de breedste selectie van Nederland, maar hebben diverse spelers die zelden tot nooit aan spelen toekomen. Enkele spelers mogen worden verkocht, terwijl Feyenoord ook een paar talenten op huurbasis de kans wil geven om zich verder te ontwikkelen.

De ervaren middenvelders João Texeira en Mark Diemers lijken verkocht te worden. Het duo drukt op de begroting, maar komt dit seizoen niet in de plannen voor. Texeira begon geblesseerd aan het seizoen en zit de laatste weken alleen maar op de reservebank, terwijl Diemers na maandenlang blessureleed dit weekend terugkeerde in de wedstrijdselectie van de Rotterdammers. Op nummer tien is Guus Til echter de onbetwiste basisspeler.

Daardoor komt ook Francesco Antonucci, die vorig seizoen bij FC Volendam speelde en momenteel met een blessure kampt, niet in de plannen voor. Datzelfde geldt voor het talentvolle trio Denzel Hall, Aliou Baldé en Noaufal Bannis. De twee laatstgenoemden speelden begin dit seizoen nog regelmatig, maar zijn gedaald in de Rotterdamse pikorde.

Voor die vier spelers gloort een tijdelijk vertrek uit de Kuip. Mogelijk gaat Feyenoord met het vrijgekomen geld zelf ook nog de markt op. Links achterin is de spoeling dun, terwijl Amad Diallo ook nog altijd in verband wordt gebracht met een overstap. De talentvolle aanvaller leek deze zomer naar Feyenoord te verkassen, maar de speler van Manchester United raakte op het laatste moment geblesseerd.

Reacties

gerelateerd